Satulansovitus, esitiedot

Lähetä tiedot kun haluat sovituspalvelua.
 • Date Format: MM slash DD slash YYYY
 • ikä, rotu, koulutustaso, lihavuuskunto, muuta huomioitavaa ?
 • Pudota tiedostot tähän tai
  Kuva sivusta otettuna, "näyttelykuva", jossa hevonen tasajaloin tasamaalla pää ylhäällä. Kuva selästä takaapäin niin että lavat näkyvät (harja pois edestä) Kuvat ei välttämättömiä mutta auttavat usein valitsemaan mukaan sopivia vaihtoehtoja. Kuva ratsastajan kanssa sivusta
 • Pituus, paino (noin tai esim housukoko), muuta huomioitavaa
 • mikäli on. Mahdolliset syyt miksi halutaan uusi. Mikäli halutaan jättää myyntivälitykseen puhdista satula myyntisiistiksi. Rikkinäisiä tai muuten käyttökelvottomia satuloita emme ota välitykseen tai menevät satulasepälle ennen myyntiä. Välityssatuloiksi valitaan lähinnä sellaisia mitä voimme suositella, ei kaikkia malleja ja merkkejä. Myyntiprovisio -20% Palvelu ainoastaan satulan ostajille.
 • Toiveita uudelle satulalle. Millaiseen käyttöön.
  Alle 1000€ satuloiden osalta emme välttämättä voi taata riittävän hyvää valikoimaa, riippuu lähinnä käytettyjen satuloiden valikoimasta kyseisellä hetkellä. Toiveena on vähintään 1500€ budjetti kun tilaat satula-auton jotta voimme palvella Sinua mahdollisimman hyvin.
 • Toiveita sovituksen ajankohdaksi. Mihin aikoihin ja päivin pääset tallille. Sovitukseen varataan aikaa noin 2h per ratsukko. Pääsääntöisesti toimimme arkisin, myös illat tarvittaessa, viikonloput vain erikoistapauksissa.
 • Satula-autossa kulkevat satulaan liittyvät muutkin osat, jalustimet, hihnat, vyöt, satulanaluset. Jos tarvitset samaan kyytiin muita varusteita, otamme mukaan pyynnöstä.
 • Useinmiten saat satulan heti autosta sovituksen jälkeen halutessasi. Maksutavat ovat käteinen, debit/credit ja electron kortit. Tarkista nostorajasi ennen sovitusta. Laskua emme kirjoita, mutta laskun halutessasi saat 2 viikon kuluttoman maksuajan Mash-maksupalvelun kautta. Voit ennen ostoksien tekoa tarkastaa oman Mash-ostosrahasi mahdollisen enimmäismäärän ilmaisella tekstiviestillä. Lähetä K HENKILÖTUNNUS POSTINUMERO (esimerkki: K 300280‑123X 00100) numeroon 16209 Jos satula menee tilaukseen, maksat sen vasta saatuasi satulan. Sovitusmaksu on 50€/ratsukko (asiakastalleilla sopimuksen mukaan jos katsomme esim koko tallin hevoset ja satulat läpi) MIkäli hankit uuden satulan, sovitusmaksu sisältyy satulan hintaan. Myös muokkaukset ja mahdolliset lisätoppaukset kuuluvat meiltä hankittuun satulaan myöhemminkin kun olemme satula-autolla tallillasi tai esim kilpailuissa tai muissa tapahtumissa. Käytä etua mieluusti myöhemminkin ja tarkistuta satulasi ilmaiseksi. Kilometrikorvaus on 0,40€/km, matkakulut jaetaan reitin varrella olevien kesken.
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.